swimwear_branding_ernst_hotel_supply

Vår senaste nyhet inom inom profil & eventprodukter är badkläder med branding!

Det spelar ingen roll hur bra produkter, tjänster företag har eller hur väl firman är skött om du inte skapar förutsättningarna för att få intäkterna att rulla in. En av förutsättningarna för att skapa intäkter är Branding.

Driver du ett SPA-hotell? Ska du marknadsföra ditt företag på ett sommarevent eller marknadsför du kanske en kustnära destination? Då kan det vara en god idé att kika på badkläder som profilprodukt!

Visst är det fantastiskt med en levande reklampelare som marknadsför ditt varumärke med stolthet. Vi på Ernst Hotel Supply hjälper dig gärna med det. Vi hjälper dig med att få till ett proffsigt tryck av din logotyp på snygga badbrallor, bikinis eller baddräkter både till vuxen och barn.

Hög kvalitet & perfekt passform

Badkläderna tas fram i samråd med dig där kvalitet och passform är av största vikt för att dina gäster ska kunna använda dem långt efter sitt besök på din anläggning, destination eller ditt event. Vill du skapa en helhet för ditt varumärke rekommenderar vi att du samtidigt tittar på badlakan, solstolar, badrockar och parasoll med samma branding.

Snygg design & stor variation på mönster

Har du kanske en maskot som profilerar din anläggning eller destination? Skräddarsydda koncept kan även innebära ett eget mönstertryck på tyget. Tänk dig en baddräkt eller badbyxa till barn med maskoten tryckt på tyget, då blir slutprodukten ett värdefullt minne i många år!

Tveka inte att boka in ett möte med oss redan idag genom att klicka här!