ernst_hotel_supply_trend_2020

Färgtrender inför 2020? Här får du svaren!

Om några veckor går vi in i ”det glada 20-talet” igen och det innebär färgstarka toner i inredningsvärlden! Vi vill passa på att ge dig lite inspiration om du funderar på att förnya kontorslokalerna, hotellrummen, restaurangytan eller ditt lokala fik inför nästa decennium! 

Kornblått är tillbaka

Denna färg kan vara känsloladdad beroende på när du är född, den har nämligen minst sagt varit på tapeten förut och  gör nu entré igen. En färgton som säkert många minns i vår inredning under 1990-talet, men då användes den i överflöd på väggarna. Nu kommer den tillbaka mer som accentfärg i olika detaljer.

Det gula

Gula nyanser fortsätter att smyga sig in. Allt från ljusare gult till senapsgult som vi redan mötts av under hösten. En häftig variant är gula möbler kombinerat med mattor och korgar i naturmaterial med svarta afrikanska mönster. Detta kan skapa en riktigt snygg helhet!

Brända toner & manchester

Afrikas himmel talade vi om i förra bloggavsnittet. Att dekorera ton-i-ton med rosa, beige, aprikos och andra terracotta färger. Här kan du också addera till den blågröna tonen för att bryta av. På materialsidan ser vi att sammeten stannar kvar som material ett tag till men en nyhet som kommer starkt är manchester, som nu syns framför allt på möbler. 

 Grönt skapar skön harmoni 

Gröna gardiner i både sammet och linne kommer starkt denna säsong. Varva ett tunnt gardintyg i ljusgrön nyans med ett mörkare, tjockare tyg i mörkare ton vilket skapar dynamik där ljus och skugga möts. Välj en upphängning där gardinerna  hänger från tak till golv och från vägg till vägg och böljar mjukt i vågformationer. Detta kommer att ge kontoret ett härligt intryck av harmoni.

Ska vi sammanfatta allt ovan så är det bara att våga färg 2020! Har du tänkt på att färg kan boosta både dig själv, dina kunder eller gäster!

 

Vi på Ernst Hotel Supply har lång erfarenhet av gardiner, solskydd, möbler och inredning och vi kan hitta en både smart och stilren lösning, som passar för just ditt företag. Vi hjälper dig med rådgivning, inspiration, mätning och montering.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss.

Om du vill, så börjar vi med ett kostnadsfritt besök på plats hos dig. Du bokar ditt besök genom att klicka här.